Mayo Seçimi

02-03-2022 22:58
Mayo Seçimi

Mayo'nu Neye Göre Seçlelisin?

Mayo modelleri günümüzde genel olarak fark edilmektedir. Eskilerinden daha güzel tasarımlarda yapılır. Farklı amaçlar için farklı modlar vardır. Güneşlenmek ve yüzmek gibi rekreasyonel sporlarda kullanılan mayolar, suyu emmeyen ve kullanımdan sonra çabuk kuruyan liflerden yapılır. Bu özellikler, diğer etkinlikler için kullanımlarını zorlaştırır. Ancak bir moda ifadesi olarak plajlar, tur operatörleri ve turistler tarafından mayo tercih edildiği gözlemlenmiştir.
 

Deniz seni bekliyor.

Gerilebilir kumaşlardan üretilmiştir. Piyasada birçok mayo modeli bulunmaktadır. Ancak görünüm vücut tipine ve görünüme göre seçilmelidir. Bu kriterlere ek olarak plaj giyiminde her tarz elbette çok önemlidir.
 
Bu mayonun üstü ve altı astarlı, göbek kısmında lastik var, el kayışı yok. İstediğiniz tüm renkleri sipariş verebilirsiniz. Açılıp kapanabilen bir modeldir.
 

Mayo Kalitesi

Son teknolojiye uygun olarak üretilen mayolar, çocuğunuzu UV ışınlarının zararlı etkilerinden koruyacaktır. Yüksek güneş koruması sağlarken cildin nefes almasını sağlar ve çocukların sağlığını korur.
 
Özel mayo koleksiyonumuzda bu yaz bir sıçrama yapmaya hazır olun! Tek parça tasarımlarımız yüzerken sabit kalan dayanıklı kumaştan üretilmiştir ve figürleri iltifat eder. Fazladan destekle tasarlanmıştır, böylece çok fazla cilt yakma konusunda endişelenmeden güvende hissedebilirsiniz.
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.